Home112Politie slaat dieven met gestolen auto-onderdelen in de boeien

Politie slaat dieven met gestolen auto-onderdelen in de boeien

AMSTELVEEN – Drie dieven zijn in de nacht van zaterdag op zondag niet weggekomen met het stelen van auto-onderdelen. De dieven van Poolse afkomst hadden het gemunt op katalysators.

Rond half twee krijgt de politie op de Noorddammerlaan twee verdachte in het zwart geklede mannen in de smiezen. De agenten besluiten om hen te controleren. In een rugzak die de mannen bij zich dragen vinden agenten de eerste, vermoedelijk gestolen, katalysator.

Lees ook: politieactie na inbraakpoging

Terug naar eigenaar

De politie besluit versterking in te schakelen om nog even verder te zoeken in de omgeving. Met succes, want verderop wordt, verstopt in een tuin, nog een katalysator gevonden. Ook treffen ze een voertuig met daarin een vrouw aan. De vrouw heeft de twee identiteitsbewijzen van de mannen én een derde katalysator bij zich.

Het drietal mag hun zonde overdenken in de cel. De politie heeft ook een hoop gereedschap in beslag genomen dat zij bij zich droegen. De politie geeft de rechtmatige eigenaar graag zijn of haar katalysator terug. Heb jij iets gezien of start je auto niet meer? Bel de politie dan even!

Foto('s):Politie
Redactie AAN!
Redactie AAN!
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS