Home112Politie loste waarschuwingsschoten in Uithoorn vanwege arrestatie inbrekers

Politie loste waarschuwingsschoten in Uithoorn vanwege arrestatie inbrekers

UITHOORN – De schoten die de politie vrijdag loste aan de Constantijn Huygenslaan in Uithoorn, waren waarschuwingsschoten bij een aanhouding van een groep mannen die verdacht worden van meerdere inbraken. Er raakte niemand gewond bij de arrestatie.

De politie heeft drie verdachten aangehouden. Het gaat om een 43-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, een 27-jarige man uit Utrecht en een 26-jarige man uit Bilthoven. Een vierde verdachte wist te ontkomen. De groep wordt verdacht van een serie inbraken in de regio Den Haag. 

De Haagse politie had de groep al langer in het vizier en volgde ze op de voet. Vrijdagavond troffen ze het viertal rond half tien aan bij een woning aan waar zij vermoedelijk een inbraak hadden gepleegd. De politie ging gelijk over tot actie en slingerde de mannen in de boeien. Hierbij zijn meerdere waarschuwingsschoten gelost. 

NH Nieuws
NH Nieuws
AAN! heeft een samenwerkingsverband met NH Nieuws. Onze twee redacties trekken gezamenlijk met elkaar op om de verhalen uit Amstelveen (en omstreken) te vertellen.

AANRADERS