Home 112 Politie arresteert twee personen voor dodelijke schietpartij

Politie arresteert twee personen voor dodelijke schietpartij

AMSTELVEEN – De politie heeft gisteren twee mannen aangehouden voor betrokkenheid bij de liquidatie op Itzhak Meiri aan de Wieringenstraat afgelopen woensdag. Een arrestatieteam hield het duo aan in Amsterdam-Oost.

Lees ook: Schietpartij aan Wieringerstraat: slachtoffer overleden

Het Team Grootschalige Opsporing (TGO) van de politie kwam de twee op het spoor, waarna ze direct zijn aangehouden. Het gaat om een man van 22 jaar oud en een man van 21 jaar oud. De 22-jarige man is na verhoor heengezonden. De 21-jarige man is na verhoor voorgeleid aan de rechter commissaris en zit voorlopig nog vast.

De recherche is ondanks de aanhouding nog steeds druk met de zaak. Het onderzoeksteam komt graag in contact met mensen die voorafgaand aan de beschieting op de Wieringerstraat wellicht iets opvallends hebben gezien of camerabeelden hebben van beveiligingscamera’s en dashcams.

Lees ook: Amstelveense wijk opgeschrikt door dodelijke schietpartij: “Het klonk niet als vuurwerk”

Mensen die iets verdachts hebben gezien kunnen contact opnemen met de politie via het algemene politienummer 0900-8844, via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000, of als mensen vertrouwelijk met de politie willen spreken, via Team Criminele Inlichtingen: 088 – 661 77 34.

Mobiele versie afsluiten