HomeWijkenKeizer KarelparkPodcast Zondagmiddagcafé met Pub-eigenaar Jaap Buijs: "Voor mij is het glas altijd...

Podcast Zondagmiddagcafé met Pub-eigenaar Jaap Buijs: “Voor mij is het glas altijd halfvol”

KEIZER KARELPARK – Kroegeigenaar Jaap Buijs is tijdens de coronacrisis altijd positief gebleven. Ondanks het feit dat dat voor de werkgever soms best moeilijk is. Maar hij blijft vooruit kijken. Want ook als de coronacrisis voorbij is moet iedereen een biertje bij hem en zijn team kunnen drinken. Tegen een normale prijs in een kroeg waar iedereen welkom is.

Want daar gaat Jaap wel prat op. The Pub aan de Lindenlaan is een café waar werkelijk alle lagen van de bevolking komen. Vooral tijdens het traditionele happy hour op vrijdagmiddag loopt iedereen door elkaar. “Overigens hebben we happy hour jaren geleden ingevoerd om ook de mensen een kleine beurs te laten genieten van een biertje,” zegt Jaap gemeend tijdens de podcast Zondagmiddagcafé die voor de gelegenheid is opgenomen in The Pub.

Samen met Ernst-Jan Wilhelmis praat Jaap over het verleden van The Pub, de veranderingen in Keizer Karelpark, sportsponsoring en de coronatijd. Maar vooralsnog laat Jaap zich door dat laatste niet afschrikken, ondanks dat zijn spaarcenten door corona in rook zijn opgegaan. “Positief blijven, voor mij is het glas echt altijd halfvol,” herhaalt hij nog maar eens.

AANRADERS