HomeAmstelvenersPeter Grifhorst verrassende nieuwkomer op lijst AVA

Peter Grifhorst verrassende nieuwkomer op lijst AVA

AMSTELVEEN – De bekende Amstelvener Peter Grifhorst is de verrassende nieuwe naam op de kieslijst van Actief voor Amstelveen. Michel Becker voert zoals verwacht de lijst aan met in zijn kielzog Gonnie van Rietschoten.

Voetbaltrainer Grifhorst staat op de derde plaats bij AVA. Bij zijn voetbalploegen weet hij meestal verbazingwekkende resultaten te behalen door vooral aan de teamgeest te werken. Grifhorst werkt daarnaast als facility-manager bij reclamebureau Omnicon waar hij uitblinkt in het organiseren van mooie evenementen voor het personeel.

De Amstelvener houdt daarnaast ook van een geintje. Zo maakte hij een aantal bewoners van Amstelveen bijzonder ongerust door via een billboard aan te kondigen dat er een Van der Valk-hotel werd gevestigd aan de Amsterdamseweg. Het bleek om een 1-aprilgrap te gaan.

Verjonging

Op de vierde plek staat Kavita Laldjising. Volgens AVA heeft zij een jeugdige uitstraling en enthousiasme is zij daarmee een welkome aanvulling op de lijst. “Brengt haar kennis in betreffende huurdersbelangen en is voor de jongeren aanspreekpunt voor AVA-NEXT (Jongerenplatform AVA). Heeft oog voor groen en tevens als vrijwilligster bestuurlijk actief bij Sporting Martinus,” aldus het persbericht van AVA.

De partij kondigt aan dat de lijst voor eind januari 2022 aanvulling krijgt met een aantal zeer interessante lijstduwers. Dan zal de partij ook het volledige verkiezingsprogramma bekendmaken. Speerpunten zullen in ieder geval betaalbare starter- en seniorenwoningen, verjonging en diversiteit zijn.

De volledige lijst:

  1. Michel Becker
  2. Gonnie van Rietschoten
  3. Peter Grifhorst
  4. Kavita Laldjising
  5. Ben Westendorp
  6. Ronald Bouwman
  7. Ruscha de Jong – de Roos
  8. Robert Logger
  9. Will Seiffers-Nijhuis
  10. Robbert Seidemann

Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS