HomeCultuurPathé aan het Stadsplein weer een stapje dichterbij

Pathé aan het Stadsplein weer een stapje dichterbij

AMSTELVEEN – De komst van een Pathé Bioscoop in Amstelveen is een stap dichterbij gekomen. Zoals het er nu naar uitziet gaat er eind april een koopovereenkomst worden met Pathé. Dit besloot het college van B&W afgelopen dinsdag.

Het is de bedoeling dat de nieuwe bioscoop achter de Schouwburg Amstelveen en P60 komt met een entree aan het Stadsplein ter hoogte van de huidige ingang van Platform C. “Dit zou een geweldige stap zijn,” aldus wethouder Stadshart Herbert Raat. “Niet alleen voor het Stadshart of voor Amstelveen, maar voor de hele Amstelland-regio. Er is veel behoefte aan meer levendigheid op het Stadsplein en deze ontwikkeling levert daar een belangrijke bijdrage aan.”

Lees ook: Megabioscoop moet hart van Amstelveen eindelijk doen bruisen

Doelstelling is om eind april de overeenkomst te tekenen. Hierna volgt een bestemmingsplanprocedure en de aanvraag van een omgevingsvergunning.

Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS