HomeWijkenKeizer KarelparkPas op: corona is nog niet voorbij

Pas op: corona is nog niet voorbij

We mogen weer zonder mondkapjes en QR-code op in het openbaar vervoer, theaters, bioscopen, musea, poppodia en natuurlijk horeca. Het is wel even wennen, je ruikt letterlijk het voorjaar.

Maar we mogen gelukkig weer zonder restricties gezellig bij elkaar op visite. En natuurlijk wachten er weer fijne barbecue-feestjes als het mooie weer terugkeert.

Maar aangezien ik chronisch ziek ben, draag ik mijn mondkapje nog in mijn jaszak. Het is een veiligheid voor plekken waar ik geen 1.5 meter afstand kan houden.

Want pas op; corona is nog niet voorbij. Onlangs nog; ik werd gebeld door een vriendin met wie ik gezellig een kop koffie had gedronken. Ik moest me laten testen omdat zij een positieve covidtest had.

Ik gelukkig niet.

Corona is niet weg. Houd het dus in de gaten en houd rekening met elkaar.

Groetjes van Daniëlle F. Meihuizen

Daniëlle F. Meihuizen
Daniëlle F. Meihuizen
Hoi beste lezers, ik ben B. Daniëlle F. Meihuizen Ik ben sinds kort buurtverslaggever voor AAN! Voor de wijk KKP. Ik ben een alleenstaande moeder van drie zonen, waarvan de oudste (22) bij mij woont en de andere twee (14 en 19) bij hun vader wonen Daarnaast ben ik vrijwilliger (gastvrouw) in het MOC en Buurtkamer op de Lindenlaan . In het verleden heb ik artikelen voor Amstelveens Nieuwsblad en Only Friends Friendship Center te Amsterdam geschreven.

AANRADERS