HomeGemeenteraadsverkiezingen 2022Partij Goed voor Amstelveen houdt informatieve bijenkomst in Sportschool Buenting

Partij Goed voor Amstelveen houdt informatieve bijenkomst in Sportschool Buenting

AMSTELVEEN – De lokale politieke partij Goed voor Amstelveen houdt 25 februari een informele informatieve bijeenkomst in sportschool Buenting aan de Acacilaan. De bijeenkomst start 19.00 uur en is anderhalf uur later afgelopen.

Lijsttrekker Jacqueline Höcker weet dat er veel meer vragen en ideeën  leven onder inwoners dan meestal wordt verondersteld. “Een standpunt van onze partij is dat er veel meer geluisterd moet worden naar inwoners waardoor de afstand tussen politiek en inwoner kleiner wordt,” aldus Höcker.

Ze vervolgt: “De komende weken komen er meer bijeenkomsten en daarom houden wij het kleinschalig zodat een informele sfeer en een drankje bijdragen aan een gezellig en informatieve avond.”

Aanmelden kan via: info@goedvooramstelveen.nl. Dit zodat Goed voor Amstelveen ervoor. kan zorgen dat zodat er voor iedereen ruimte is en in geval van uitzonderlijke omstandigheden mensen geïnformeerd kunnen worden

Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS