HomeAmstelvenersOV staking Connexxion zaterdag 11 juni voor nieuwe CAO: omvang nog onbekend

OV staking Connexxion zaterdag 11 juni voor nieuwe CAO: omvang nog onbekend

Vakbond FNV heeft voor morgen, 11 juni, een nieuwe OV-staking aangekondigd. De actie is onder meer gepland voor de Connexxion-bussen in Amstelland-Meerlanden.

Vervoersvakbonden en werkgevers in het streekvervoer zijn al langere tijd aan het onderhandelen. De werkgevers hebben op 4 februari een eindbod aan de vakbonden CNV Vakmensen en FNV voorgelegd. De leden van CNV Vakmensen hebben met dat eindbod ingestemd. FNV heeft echter niet ingestemd en voert actie, waarbij ze regionale 24-uursstakingen houden.

De staking duurt dus 24 uur en gaat hinder opleveren voor verschillende (groepen) reizigers. Op dit moment is de exacte omvang echter nog niet duidelijk. Meer informatie volgt zo snel mogelijk via de website en de social media kanalen van Connexxion. Reis je morgen met het openbaar vervoer in Amstelveen en omstreken? Plan je reis dan zo kort mogelijk voor vertrek.

GVB valt buiten deze actie en zal morgen gewoon de dienstregeling rijden.

Redactie AAN!
Redactie AAN!
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS