Home112Ouder echtpaar opgeschrikt door explosie bij voordeur

Ouder echtpaar opgeschrikt door explosie bij voordeur

AMSTELVEEN – Een echtpaar van 70 en 72 jaar oud zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 04.00 uur opgeschrikt door een flinke explosie bij hun voordeur aan de Hoeksewaard.

Agenten en Forensisch rechercheurs hebben kort daarna onderzoek verricht bij de woning. Ook zijn er diverse sporen veiliggesteld. Uit het onderzoek blijkt dat er gebruik is gemaakt van zwaar vuurwerk.

Volgens getuigen zouden er kort na de ontploffing twee personen gefietst hebben in de omgeving van de woning. Het zou mogelijk kunnen dat zij meer hebben gezien. De recherche wil ondanks deze informatie nog meer getuigen en/of betrokkenen spreken.

De politie vraagt getuigen om zich te melden via 090-8844 of anoniem via 0800-7000. Ook zou het tipformulier op politie.nl gebruikt kunnen worden.

Redactie AAN!
Redactie AAN!
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS