HomePolitiekBbAOud-kopstukken Sportbedrijf Amstelveen op kieslijst bbA

Oud-kopstukken Sportbedrijf Amstelveen op kieslijst bbA

AMSTELVEEN – De lokale partij BurgerBelangen Amstelveen (bbA) heeft de kieslijst aangevuld met John de Die en Dave Offenbach. De twee Amstelveners staan vooral bekend om hun werkzaamheden binnen de Amstelveense sport.

Offenbach werd in 2014 mede door John de Die als lid van de raad van Toezicht binnengehaald als directeur van Sportbedrijf Amstelveen (nu AmstelveenSport). De periode van Offenbach bij het Sportbedrijf kan worden getypeerd als roerig. Hij vertrok na drie jaar. Na zijn vertrek in 2017 moest 1.25 miljoen euro aan frictiekosten in het Sportbedrijf worden gepompt. Ook De Die verliet in 2017 het Sportbedrijf.

‘Ons-kent-ons-sfeertje’

Na vier jaar blijkt dat Offenbach echter nog niet klaar is in Amstelveen. Hij wil zich inzetten voor ondernemers en studenten in Amstelveen.  ”Ik sta voor inclusiviteit en ik vind dat Amstelveen verandering nodig heeft. Ik constateer namelijk dat er in Amstlveen te veel een ons-kent-ons-sfeertje heerst. Dat is niet goed omdat het een vorm van beroepsblindheid creëert,” aldus Offenbach.

Offenbach staat op plaats 7 van de kieslijst van bbA en De Die op nummer 8. Hoewel de kieslijst al door de Ledenvergadering  was goedgekeurd, kreeg het bestuur de ruimte om nog enkele kandidaten aan de lijst toe te voegen waarvoor de plaatsen 7 en 8 waren gereserveerd. 

Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS