HomeAmstelvenersOud-burgemeester Amstelveen Harry Kamphuis (79) overleden

Oud-burgemeester Amstelveen Harry Kamphuis (79) overleden

Oud-burgemeester Harry Kamphuis is maandag 1 augustus overleden in zijn woonplaats Amstelveen. Kamphuis was onze burgervader van 1997 tot 2005.
Hij werd 79 jaar.

VVD’er Harry Kamphuis bekleedde van 1990 tot 1997 het ambt burgemeester eerst in Bloemendaal voordat hij in Amstelveen aan de slag ging. In 2005 ging hij vervroegd met pensioen. De laatste jaren speelde zijn gezondheid hem steeds meer parten.

Kamphuis was opvolger van Otto van Diepen en net als zijn voorganger een typische burgervader: fatsoenlijk en degelijk. Door zijn enigszins statische maar zeker ook empathische manier van besturen was hij constante factor in de raadszaal bij gemeentelijke vergaderingen.

Buiten zijn functie was Kamphuis een aimabele man die ’s avonds bij het uitlaten van zijn hond nog graag het wijkcentrum inliep om even bij te praten met ‘de Amstelvener’ onder het genot van een borreltje.

Het college van burgemeester en wethouders heeft de familie gecondoleerd met het verlies. Zij wensen de nabestaanden veel sterkte in deze verdrietige tijd.

Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS