HomeAmstelvenersOud-Amstelveense Julia Sinning (24) gekroond tot Miss Nederland

Oud-Amstelveense Julia Sinning (24) gekroond tot Miss Nederland

AMSTELVEEN – De in Amstelveen geboren en getogen Julia Sinning is de nieuwe Miss Nederland. Het 24-jarige model mag nu meedoen aan de mondiale Miss Universe-verkiezing.

Sinning woont tegenwoordig in Amsterdam en is onder meer bekend door haar deelname aan The Bachelor. Volgens de jury van de missverkiezing is Julia een prachtige, pure vrouw die zichzelf durft te laten zien: “Een lekkere stoere meid die uit haar comfortzone durft te stappen en een breed publiek kan aanspreken”.

Aan de vooravond van de finale liet Sinning nog weten het perfecte plaatje te willen veranderen: “Als perfectionist heb ik lang naar mijn eigen perfecties gestreefd. Ik heb mezelf moeten blijven bewijzen en ik moest blijven presteren waardoor ik enorm veel druk op mezelf heb gelegd. Wat ik deed, was nooit goed genoeg. Ikzelf was nooit goed genoeg. Niks was goed genoeg.”

Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS