HomeCultuurOpen dag Platform C zaterdag 3 september: muziek, dans, urban arts, beeldende...

Open dag Platform C zaterdag 3 september: muziek, dans, urban arts, beeldende kunst, talen en media

Vlak voor de start van het cursusjaar 22-23 presenteert Platform C tijdens de Open Dag op zaterdag 3 september het cursusaanbod voor het seizoen 22-23 op het gebied van muziek, dans, talen, urban arts, beeldende kunst en media.

Platform C biedt educatieve cursussen op het gebied van muziek, dans, talen en beeldende kunst en richt zich daarnaast in samenwerking met verschillende partners op cultuurparticipatie voor diverse doelgroepen.

Jong en oud

Het complete cursusprogramma van Platform C is verdeeld over zes disciplines: muziek, dans, urban arts, beeldende kunst, talen en media. Er zijn mogelijkheden voor de allerkleinsten, jongeren en volwassenen: iedereen is welkom bij Platform C!

Wat kun je zaterdag verwachten?
– Presentaties en voorstellingen
– Openbare lessen en voorbeeldlessen
– Instrumenten uitproberen
– Demonstratielessen dans
– Docenten die voor je klaar staan met informatie, advies of een korte workshop
– Mogelijkheid om intakes te doen voor een taalcursus

De Open Dag wordt gehouden op zaterdag 3 september ’22 van 12.00 tot 16.00 uur in het gebouw van Platform C aan het Stadsplein. Bekijk anders het aanbod alvast op de website van Platform C.

Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS