HomeAgendaOpen dag bij Vereniging Historisch Amstelveen tijdens week van de ontmoeting

Open dag bij Vereniging Historisch Amstelveen tijdens week van de ontmoeting

AMSTELVEEN – De Vereniging Historisch Amstelveen houdt zaterdag 1 oktober een Open Dag. Tussen 10.30 tot 15.00 kun je terecht voor verschillende activiteiten. De opening heeft te maken met de week van ‘De Ontmoeting’. Deze is vanaf 27 september tot en met 6 oktober 2022 in Amstelveen.

Onder het genot van koffie of thee kun je je bij laten praten over de geschiedenis van Amstelveen en ook informatie krijgen over de activiteiten van de vereniging.

Er is een doorlopende fotopresentatie met oude beelden van Amstelveen en om 14.00 wordt een presentatie gegeven over de geschiedenis van onze stad. Ook kun je snuffelen tussen tweedehands boeken op de historische boekenmarkt.

Heb je belangstelling en vind je het fijn om mensen te ontmoeten met dezelfde interesse? Dan kun je terecht op de volgende locatie: Orion 19A in Middenhoven. Voor meer informatie of vragen: www.historischamstelveen.nl.

Redactie AAN!
Redactie AAN!
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS