HomeCultuur'Oost ontmoet West' in Openluchttheater Elsrijk

‘Oost ontmoet West’ in Openluchttheater Elsrijk

AMSTELVEEN – In het Openluchttheater te Elsrijk is zaterdag 25 september de culturele voorstelling ‘Oost ontmoet West’ te zien. Bezoekers kunnen rekenen op dans en zang uit Indonesië en India.

Net als andere wijken in Amstelveen is Elsrijk is steeds diverser geworden. Stadsdorp Elsrijk vindt het belangrijk elkaar beter te leren kennen. Daarom organiseert de werkgroep Diversiteit gezamenlijke activiteiten waarbij ontmoeting centraal staat.

Het thema is dit jaar ‘Oost ontmoet West en vice versa’. Iedereen is van harte welkom om met bewoners met een Indonesische en of Indiase achtergrond kennis maken en met elkaar in gesprek te gaan.

Een Indiase muziek- en dansgroep onder leiding van Nitika Chouhan en een Amstelveens Balinese gamelangroep ondersteund door de musicus Dhroeh Nankoe, verzorgen de voorstelling.

De voorstelling begint om 14.00 uur en duurt tot 16.00 uur.

Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS