HomeAmstelvenersOok gave activiteiten zonder reservering bij Amstelveen 24hrs

Ook gave activiteiten zonder reservering bij Amstelveen 24hrs

AMSTELVEEN – Erop uit gaan in de eigen gemeente. Zaterdag 25 september is de ultieme dag om dat te doen. De tweede editie van 24hrs Amstelveen staat namelijk op het programma. In heel Amstelveen gooien 56 locaties hun deuren open voor de meest creatieve, unieke en bijzondere activiteiten op onverwachte plekken. 

Voor veel activiteiten moest reeds worden gereserveerd maar er zijn nog genoeg leuke dingen om te doen. Een kijkje nemen bij de Urbanuskerk in Bovenkerk bijvoorbeeld. Of portie insecten eten bij de Day Foodbar op het Stadsplein?

Wethouder Economische Zaken Floor Gordon: “Het doel van Amstelveen in 24Hrs is Amstelveners hun eigen stad op een unieke manier te laten ontdekken of beter te leren kennen. Dit bijzondere evenement zet de verschillende sport-, cultuur-, recreatie en horecalocaties in Amstelveen op een creatieve manier in het daglicht. Ook andere organisaties en bedrijven gooien hun deuren open. Ik hoop persoonlijk dat dit evenement ook bijdraagt aan het versterken van de gemeenschapszin en de trots op Amstelveen.”

Bekijk welke activiteiten je last minute nog kan doen tijdens 24h Amstelveen.

Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS