HomeOndernemenOndernemers Oude Dorp presenteren 'nieuw kabinet' met eigen bordesscene

Ondernemers Oude Dorp presenteren ‘nieuw kabinet’ met eigen bordesscene

AMSTELVEEN – Als ondernemer in het Oude Dorp, voornamelijk horeca, moet je wat in deze lastige tijden. Je kan bij de pakken neerzitten, maar je kan ook zorgen dat de mensen nog aan je blijven denken. En dat doen ze in het Oude Dorp door een nieuw kabinet te presenteren.

Zo zijn er ministers van weekdieren, zeebanket en visserij (The Winekitchen at Sea), minsters van Escaperooms en ontsnappingszaken (Du Monde), ministers van culinaire zaken (De Pantry), ministers van vochtige en luchtige zaken (Wapen van Amstelveen), minsters van haarzaken (De Kapper), ministers van lastenverlichting en dorst (Café Thijs) en ga zo nog maar even door.

In een grappig gemonteerd filmpje filmpje vestigen de ondernemers (die allen lastige ondernemerstijden doormaken door corona) aandacht op zich. Wat ons betreft heel goed gelukt! Nu maar hopen dat dit kabinet snel veel meer vertrouwen krijgt dan de collega’s in Den Haag. Bekijk het filmpje van de presentatie hieronder:

Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS