Nieuwe ’tea bar’ van Rachel Hazes geopend in Stadshart

AMSTELVEEN – Vanmorgen heeft BN’er Rachel Hazes een nieuwe ’tea bar’ geopend op het Stadshart. In het midden van het Binnenhof zit haar zaak ‘YoYo’ .

Onze verslaggeefster Jorinde Bosma kwam Rachel Hazes eerder deze week tijdens de voorbereidingen al tegen in het Stadshart. Rachel was op dat moment al ontzettend enthousiast aan het poetsen om de bar klaar te maken voor de opening.

,,Ik ben helemaal gek van het winkelcentrum in Amstelveen. Ik doe hier eigenlijk altijd mijn boodschappen.” zo vertelt Hazes enthousiast. Via haar vriendin Rosanna Kluivert kwam Rachel vervolgens op het pad voor deze onderneming waaraan ze nu als franchisenemer is verbonden.

Voorbereiding

,,We zijn er een jaar mee bezig geweest. Ook door corona is de openingsdatum steeds verschoven.” zegt Hazes. Op technisch gebied had de bar nogal wat voeten in de aarde, eerdere tekeningen werden namelijk afgekeurd. ,,We zitten hier onder een glazen dak, dus we moesten ook echt opletten met de constructie. We konden er niet zomaar alles aan ophangen.”

Vandaag werd dus de winkel geopend. Bij de opening waren ook haar zoon, Andre Hazes Jr., aanwezig. De komende tijd is de kans groot dat je bij de bar door Rachel zelf geholpen gaat worden. ,,Waar ik kan zal ik ieder moment in mijn zaakje aanwezig zijn. Maar we hebben natuurlijk ook nog een andere zaak, dat is alles over André die zou dit jaar namelijk 70 geworden zijn. Dus het is een heel druk jaar, maar ik probeer wel iedere dag een paar uur te komen.

@aanamstelveen

🤩 Rachel Hazes druk met voorbereiding @yoyofreshtea @stadshartamstlvn #bubbletea #popular #trend #viral #foryoupage #fyp #news #amstelveen

♬ BARELY BREATHING – Grant Averill
Redactie AAN!
Redactie AAN!
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS