HomeGemeenteraadsverkiezingen 2022Morgen dinsdag 1 maart 19.30 uur: Amstelveens Verkiezingsdebat AAN!/NH

Morgen dinsdag 1 maart 19.30 uur: Amstelveens Verkiezingsdebat AAN!/NH

AMSTELVEEN – AAN! organiseert op 1 maart 2022 een verkiezingsdebat in Amstelveen. Daarbij staan niet de partijprogramma’s centraal, maar de thema’s die door de bewoners zijn aangedragen. AAN! doet dit samen met de regionale omroep NH Nieuws.

Om te bepalen welke onderwerpen aan bod moeten komen in de verschillende gemeenten,  hebben de samenwerkende omroepen een groot onderzoek laten uitvoeren onder de inwoners. De lokale politici gaan over deze thema’s in debat. Natuurlijk komen de onderwerpen wonen en leefbaarheid aan bod.

Het debat vindt plaats dinsdag 1 maart vanaf 19.30 uur en is live te volgen via aanamstelveen.nl en nhnieuws.nl/amstelland. De presentatie is in handen van Niels van Steijn (NH) en Ernst-Jan Wilhelmis (AAN!). Het debat wordt herhaald op 7 maart op het televisiekanaal van NH Nieuws (Ziggo kanaal 707 en KPN kanaal 509).

Lokale samenwerking

NH Nieuws is blij met deze samenwerking. Jacky de Vries, hoofd Nieuws NH Media: “AAN! heeft als streekomroep veel lokale kennis en staat dicht bij zijn publiek. Voor goede, relevante lokale journalistiek is lokale kennis cruciaal. Daarom werkt NH Nieuws al lange tijd samen met lokale omroepen. Daarbij worden kennis en faciliteiten gedeeld. Ook bij het organiseren van debatten voor de gemeenteraadsverkiezingen bundelen we de krachten om een journalistiek product te presenteren aan het publiek dat afzonderlijk van elkaar niet gerealiseerd had kunnen worden.”

AANRADERS