HomeWijkenBuitengebiedMonumentale boerderij bij Nes in verkoop voor 1.450.000 euro

Monumentale boerderij bij Nes in verkoop voor 1.450.000 euro

AMSTELVEEN – Goede maandagmorgen! We beginnen vandaag met een aflevering in AANs Huizenwatch. We zijn namelijk op een huis gestuit dat niet op Funda staat maar wel het bekijken waard is. Het gaat om een monumentale boerderij aan de Ringdijk Bovenkerkerpolder bij Nes aan de Amstel.

De boerderij stamt uit 1800 heeft een monumentale status. Binnen valt er echter genoeg te verbouwen om tot een eigentijdse woning te komen. “Deze betoverende boerderij met veel geschiedenis en mogelijkheden is gelegen achter het dorp Nes aan de Amstel. Dit landgoed telt 73.000 m2 en is vrij in te delen. De hoeveelheid meters op deze locatie in combinatie met de rust net buiten Amsterdam maakt dit een echte ‘buitenkans’,” is de wervende tekst op monumentenportaal.nl.

Naast een woonhuis beschikt de boerderij ook nog over een aantal stallen en bergruimtes. Voldoende mogelijkheden dus. Maar die mogelijkheden zijn wel voor mensen die zich aan de bovenkant van de Amstelveense huizenmarkt bevinden. Met minder dan 1.45 miljoen eurootjes wordt het namelijk een kansloze missie om dit huis te bemachtigen.

Lees ook: Amstelveens stulpje van zeven miljoen te koop bij Sotheby’s

Overigens bestaat er al voldoende belangstelling voor het pand. Belangstellenden kunnen zich op het object inschrijven en de gunning ligt bij de huidige eigenaar.

Kandidaten krijgen in ieder geval nog even de tijd om hun eventuele plannen te onderzoeken. De aankoopvoorstellen moeten voor 8 oktober 2021 bij de makelaar binnen zijn.

Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS