HomeWijkenKostverlorenFamilie Meiland gespot bij Amstelveense supermarkt voor tv-opnames

Familie Meiland gespot bij Amstelveense supermarkt voor tv-opnames

AMSTELVEEN – Het was woensdagmiddag een dolle boel in de Dirk van den Broek aan het Kostverlorenhof. Rond half twee werden Martien, Erica en Maxime Meiland daar gespot tijdens tv-opnames voor hun nieuwe programma ‘Chateau Bijstand’.

Momenteel woont de familie Meiland tijdelijk in Uithoorn voor de opnames van hun nieuwe tv-programma ‘Chateau Bijstand’. Vandaag waren ze echter even op bezoek in buurgemeente Amstelveen, waar ze flink wat boodschappen insloegen. Op videobeelden zien we hoe de familie Meiland met volle karren de supermarkt verlaat.

Chateau Bijstand

In het tv-programma ‘Chateau Bijstand’ verruilt de familie Meiland hun luxe woning in Noordwijk in voor een doorsnee huurhuis in Uithoorn. Hier leven Martien, Erica, Maxime, Claire en Vivé Meiland een maand lang op bijstandsniveau. De afleveringen zijn vanaf maart 2022 te zien bij SBS 6.

Redactie AAN!
Redactie AAN!
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS