HomeMilieu en duurzaamheidMaximum inschrijvingen zonnepanelenactie Amstelveen alweer bereikt

Maximum inschrijvingen zonnepanelenactie Amstelveen alweer bereikt

De zonnepanelenactie van de gemeente Amstelveen heeft het maximaal aantal inschrijvingen van 500 alweer binnen korte tijd bereikt. De interesse om gezamenlijk zonnepanelen in te kopen overstijgt het aanbod.

De actie kan maar maximaal 500 Amstelveense huishouden bedienen vanwege de drukte bij installateurs. De vraag naar zonnepanelen is door de energie- en co2-crisis enorm gestegen. Volgens de gemeente is de vraag naar zonnepanelen zelfs nog nooit zo groot geweest.

Interesselijst

Verantwoordelijke wethouder Duurzaamheid Floor Gordon is blij met het succes: “Maar we realiseren ons ook dat we niet iedereen hebben kunnen helpen. Op dit moment kunnen inwoners zich alleen nog aanmelden op de interesselijst. Zij ontvangen een mail zodra er een nieuwe actie plaatsvindt. Daarnaast blijven we naast de zonnepanelen ook andere acties organiseren.”

De gemeente wijst erop dat er nog meer manieren zijn om energie te besparen en verwijst naar de website van Energieloket Amstelveen.

Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS