HomeAmstelvenersLokale fractie BVNL gebruikt hotel Kronenburg voor politiek statement

Lokale fractie BVNL gebruikt hotel Kronenburg voor politiek statement

AMSTELVEEN – De lokale fractie van BVNL, de politieke partij van Wybren van Haga, heeft vanavond het Ibis Budget Hotel gebruikt voor een zogenoemde guerillamarketingactie. Op het gebouw werd een verkiezing-standpunt geprojecteerd en werd de Amstelvener aangemoedigd om binnenkort op de partij te stemmen.

Dat uitgerekend dit oude kantorencomplex werd gekozen om de zin ‘Dit hadden ook woningen kunnen zijn’ is opmerkelijk te noemen. Het is vanwege Schiphol juist lastig om in de wijk Kronenburg kantoren om te bouwen tot woningen. Hotels zijn wel toegestaan. Dat is ook de reden waarom in Kronenburg een aantal hotelketens is te vinden.

Lees ook: DUWO: ‘Vertraging nieuwbouw 2.500 studenteneenheden Kronenburg onbegrijpelijk’

Het huidige college zou de campagne van BVNL dus ook als een steuntje in de rug kunnen zien. Er liggen al geruime tijd plannen om Kronenburg om te bouwen. Plan is om in Uilenstede 2.500 woningen voor studenten te bouwen.

Foto('s):VLN Nieuws
Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS