HomeAmstelvenersLokaal onderwijs in het zonnetje op dag van de leraar

Lokaal onderwijs in het zonnetje op dag van de leraar

AMSTELVEEN – Het is vandaag de dag van de leraar. Wethouder onderwijs Frank Berkhout zette enkele Amstelveense leerkrachten daarom in het zonnetje. Zo sprak hij sprak met Erica, Immie en Hanneke van Montesssorischool Mio Mundo en Hilde en Danielle van bredeschool Rembrandt over het vak.

De politieke partij van de wethouder, D66, besteedde als onderwijspartij vanzelfsprekend aandacht aan de dag van de leraar. Dit jaar gingen de democraten op bezoek bij basisschool Het Palet-Zuid.

D66 Amstelveen benadrukt dat de dag van de leraar een belangrijke dag is. “Op deze dag vieren wij de kracht van het onderwijs en staan we stil bij hoe belangrijk leraren zijn voor een vrije samenleving waarin iedereen tot zijn recht komt. Want uiteindelijk zijn het leraren die elke dag hun best doen om kinderen de beste versie van zichzelf te laten zijn. Deze helden verdienen ons grootste respect,”, aldus Saloua Chaara, gemeenteraadslid en onderwijswoordvoerder voor D66. 

D66 op bezoek bij Het Palet-Zuid.
Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS