Home Gemeenteraadsverkiezingen 2022 Lijst Höcker wordt ‘Goed voor Amstelveen’ en doet mee aan raadsverkiezingen 2022

Lijst Höcker wordt ‘Goed voor Amstelveen’ en doet mee aan raadsverkiezingen 2022

AMSTELVEEN – Lijst Höcker gaat de nieuwe gemeenteraadsverkiezingen in met een nieuwe naam: Goed voor Amstelveen. Fractievoorzitter Jacqueline Höcker splitste zich in de huidige raadsperiode af van Actief voor Amstelveen na verschil van inzicht over de koers van de partij.

Met nieuwe fractieleden, fractieondersteuner en bestuur zal Goed voor Amstelveen met een nieuw partijconcept deelnemen aan de komende raadsverkiezingen. Naast bbA, OCA en AVA is Goed voor Amstelveen de vierde lokale partij.

Onzekerheid

Goed voor Amstelveen zegt als kernwaarden bestaanszekerheid, wonen, klimaat, zorg en welzijn, duurzaamheid, dierenwelzijn te hebben. “Veel mensen ervaren nu onzekerheid over klimaat, werk, wonen en gezondheid,’ zegt de partij.

Daarbij vindt GVA dat de ouderenzorg een ‘alle hens aan dek-mentaliteit’ nodig heeft. “Ouderen die alleen wonen en verstoken zijn van goede zorg tot verwaarlozing aan toe, hebben de politieke volksvertegenwoordigers hard nodig, aldus lijsttrekker Höcker.

Betrouwbaarheid

Volgens Goed voor Amstelveen moet ook het vertrouwen in de politiek worden hersteld. Betrouwbaarheid, empathie en daadkracht een zijn daarbij een must’

Het bestuur meldt dat er nog gesprekken met potentiële kandidaten op stapel staan en moedigt ook nog mensen aan om een actieve rol in de partij te gaan spelen.

De partij heeft al een eigen website: www.goedvooramstelveen.nl 

Mobiele versie afsluiten