HomeVerkeerLijn 25 gestremd door seinstoring

Lijn 25 gestremd door seinstoring

AMSTELVEEN – Vanavond is lijn 25 niet in staat om te rijden door een seinstoring. Hierdoor is het tramverkeer ontregeld en moeten reizigers gebruik maken van de pendelbus.

Foto: AAN!

GVB meldt dat pendelbus 75 de vervangende route rijdt voor lijn 25. De route met de alternatieve haltes van de pendelbus is: Station Zuid – Boelelaan – Buitenveldertselaan – Beneluxbaan (halte Kronenburg) – halte Zonnestein – Oranjebaan – van Heuven Goedhartlaan (halte Stadstuinen) – Meander – halte Sportlaan – Gondel – Dr Willem Dreesweg – Bovenkerkerweg – Beneluxbaan – Hammerskjoldsingel – Bertha von Suttnerlaan – Eindpunt Westwijk.

Het is nog onbekend hoelang de storing zal duren. Het is niet de eerste storing sinds lijn 25 in gebruik is genomen. Het is vooralsnog onduidelijk hoe deze storing is ontstaan.

Redactie AAN!
Redactie AAN!
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS