HomeAgendaKunst- en designduo Rive Roshan

Kunst- en designduo Rive Roshan

AMSTELVEEN – Het jonge, experimentele kunst- en designduo Rive Roshan wil haar publiek betoveren met installaties en objecten die je uitdagen de wereld vanuit een nieuw perspectief opnieuw te zien. Speciaal voor Museum JAN creëren zij drie ruimtelijke ervaringen waarin glas een verrassende rol speelt.

Bezoekers van Museum JAN getrakteerd op het wonderlijke universum van Rive Roshan.Verdeeld over verschillende expositieruimtes van Museum JAN zal het duo drie esthetische totaalervaringen vormgeven, designed spaces die spelen met onze waarneming van ruimte, licht en tijd. Je weet soms niet wat je ziet! Natuurlijke effecten als de rimpeling in water, door wind gevormde patronen in het zand en magische reflecties van licht worden benaderd door experimenteel en zeer verfijnd gebruik van alledaagse materialen. Zo ontstaan visuele en ruimtelijke meditaties die ons perspectief op de wereld doen verschuiven.

Dagelijks vanaf 30 april 2021 t/m 29 augustus 2021 in Museum Jan.

Foto('s):Museum Jan
Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS