HomeEvenementenKomende zaterdag culinair festival in Ouderkerk aan de Amstel

Komende zaterdag culinair festival in Ouderkerk aan de Amstel

OUDERKERK – Ouderkerk aan de Amstel kent kent vele culinaire pareltjes. Zaterdag 4 juni kan iedereen kennismaken met veel gerechten uit de lokale horeca tijdens Ouderkerk Culinair. Van 15.00 uur tot 23.00 uur vormt het kampje in het hart van Ouderkerk aan de Amstel het toneel voor een gezellig culinair feest.

Er is een speciale strippenkaart beschikbaar zodat je 6 verschillende gerechten krijgt voor de prijs van 5 voor €37,50,- . De volgende restaurants doen daar aan mee: De Oude Smidse, Heisa, Loetje, Indiaport, Ron Gastrobar Indonesia en Paardenburg. 

Naast eten is er ook tijd voor entertainment. Zo komen o.a. Danilo, Live music Session, Johnny & The Gangsters of Love en DJ OneTwo47. Daarnaast staat er ook een Silent Disco zodat je met een hoofdtelefoon op heerlijk kan swingen.

Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS