Home Wijken Elsrijk Knettergekke woningmarkt: rijtjeshuizen voor miljoen en toilet in ‘keuken’ voor bijna zeven...

Knettergekke woningmarkt: rijtjeshuizen voor miljoen en toilet in ‘keuken’ voor bijna zeven ton

AMSTELVEEN – Rijtjeshuizen voor ruim een miljoen euro. De totale gekte op de Amstelveense woningmarkt lijkt z’n hoogtepunt nog niet te hebben bereikt. Voor een tussenwoning rond het Stadshart betaal je vandaag de dag meer dan een miljoen euro. Katsjing!

Op het ogenblik staan in Amstelveen vier rijtjeswoningen boven de miljoen te koop. Het gaat hierbij dus niet om hoekhuizen. Drie rijtjeshuizen die meer dan een miljoen moeten opleveren zijn gelegen in de wijk tussen Stadshart en Kazernepad; Elsrijk-West. De andere woning is te vinden aan de Catherina van Clevelaan in Randwijck.

Eten wat de pot schaft

Toegegeven, het gaat bij deze vier woningen om een oppervlakte boven 150 m2. In Amstelveen koop je die niet onder 675.000 euro. Voor die prijs heb je overigens wel een hoekwoning met een gelijk aantal vierkante meters in Middenhoven. Alleen moet je dan wel akkoord gaan met een badkamer waarin een halve keuken is geplaatst.

Lees ook: Amstelveens stulpje van zeven miljoen te koop bij Sotheby’s

Echt waar! Wat bewoners precies van plan waren is onduidelijk. Maar de tweede badkamer op de zolderverdieping is een compleet hoekkeukenblok geïnstalleerd. Eten wat de pot schaft dus. Een andere opvallende feature in deze bijzondere badkamer is de autoradio die naast de doorspoelknop is geïnstalleerd. Je moet er maar net naar op zoek zijn…

Rijtjeswoningen boven de miljoen euro:

Keucheniuslaan (Elsrijk-West) 1.090.000 euro

Ruys de Beerenbroucklaan (Elsrijk-West) 1.080.000 euro

Heemraadschapslaan (Elsrijk-West) 1.095.000 euro

Catharina van Clevelaan (Randwijck) 1.050.000 euro

Een rijtjeswoning aan de Heemraadschapslaan van meer dan een miljoen euro. (Foto Funda)
Mobiele versie afsluiten