HomeAmstelvenersKids winnen geldprijzen voor goed doel en club met Koningsdagactie

Kids winnen geldprijzen voor goed doel en club met Koningsdagactie

AMSTELVEEN – Meerdere talentvolle kinderen zijn met de Koningsdagactie van Stichting Amstelveen Oranje, ‘Amstelveen kleurt Oranje’, in de prijzen gevallen. Zij wonnen met een oranje-video van hun talent €150, €250 en €500 voor hun club of een goed doel.

De oranje-actie is in het leven geroepen door Stichting Amstelveen Oranje om kinderen tóch een Koningsdaggevoel te geven. Kinderen konden een video opnemen van hun talent, zoals ze normaliter hun talent op de vrijmarkt kunnen laten zien. Deze video konden ze uploaden op de digitale talentenmarkt. Door mee te doen aan deze actie maakten de kinderen kans op mooie geldbedragen voor hun club of een lokaal goed doel.

De stichting heeft uiteindelijk drie prijswinnaars uitgekozen. Op plaats drie is Santiago geëindigd. Hij won €150 met zijn dwarsfluit. Hij wilde dit geldbedrag graag doneren aan de Vrienden van de Bovenkerkse Urbanus, voor de wederopbouw van de Urbanuskerk in Bovenkerk. Hij heeft dit inmiddels ook kenbaar gemaakt (zie foto) aan dit goede doel.

Op nummer twee eindigde Anay. Hij won €250 voor de Muziek- en Dansschool Amstelveen. En de grote winnaar van de actie was een groep 8-11 jarige turnsters van de turnvereniging United Amstelveen. Zij wonnen samen €500 voor hun vereniging. De kinderen beslissen samen met de club wat er met dit geld gaat gebeuren.

 


Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS