Kerstbomen niet aan te slepen voor goede doel

KEIZER KARELPARK – Lions Club Amstelveen heeft voor dit laatste weekend dat ze kerstbomen verkopen nog 170 extra bomen uit Denemarken laten komen. De verkoop bij de voormalige Life & Garden locatie aan de Handweg in Keizer Karelpark liep de afgelopen weken zo goed dat de voorraad nog aangevuld moest worden.

Door Sander Huisman

Het geld dat wordt opgehaald met de verkoop komt ten goede aan de bouw van Hospice Amsteloever die aan de Lindenlaan moet komen.

Verslaggever Sander Huisman ging op pad om met Robert Klinkert te praten over het hospice en de kerstbomen. Ze waren het liefst al begonnen met de bouw; Hospice Amsteloever moet aan de Lindenlaan verschijnen tegenover de Montessorischool De Linde. Maar door wat vertragingen met aankoop van de grond is de verwachting dat de bouw nu pas half 2022 kan beginnen.


Dat alles weerhoudt de Lions Club Amstelveen er niet van om nog wat extra geld op te halen voor de bouw. Ze zijn de afgelopen weken druk bezig geweest aan de Handweg; en met succes: er moesten deze nog extra bomen worden aangesleept.

In de ene kas waar voorheen tuincentrum Life & Garden was te vinden worden de kerstbomen verkocht, in de andere kas worden kerststukjes verkocht voor de renovatie van de St. Urbanuskerk. Twee verschillende doelen die elk gebruik maken van elkaars
toegestroomde publiek.

Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS