HomeWijkenKeizer KarelparkJohn van Loenen nieuwe trainer bij Amstelveen Heemraad Vrouwen

John van Loenen nieuwe trainer bij Amstelveen Heemraad Vrouwen

AMSTELVEEN – Het bestuur van Amstelveen Heemraad heeft een nieuwe trainer aangetrokken om de vrouwenafdeling een nieuwe impuls te geven. John van Loenen (foto links) nu samen met de huidige trainer Marchel Moleman de vrouwenselectie van de club trainen.

“John heeft hiervoor onder andere bij ADO’20 de Vrouwen 1(2e klasse) getraind en is in het bezit van Uefa C. Wij denken hiermee een hoop extra kennis en ervaring binnen te hebben gehaald en een mooie stap te kunnen zetten met ons vrouwenvoetbal,” zegt voorzitter Murielle Schagen (foto rechts).

Amstelveen Heemraad gaat aankomend seizoen met twee vrouwenteams van start: Vrouwen 1 in de 4e klasse en Vrouwen 2 in de 5e klasse. “Hierdoor krijgt iedereen de kans om op haar eigen niveau te voetballen, zich verder te ontwikkelen en zo het meeste plezier uit het spelletje te halen. We zoeken overigens nog een aantal speelsters om de teams sterk te laten starten. Geïnteresseerd? We houden open trainingen, op 16, 18, 23 en 25 augustus van 19.15 tot 20.30 uur op ons terrein aan de Sportlaan,” aldus Schagen.

Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS