HomeMilieu en duurzaamheidInwoners Amstelveen gevraagd om mee te denken met nieuwe groenvisie

Inwoners Amstelveen gevraagd om mee te denken met nieuwe groenvisie

De gemeente Amstelveen geeft inwoners de mogelijkheid om mee te kunnen praten over de groenvisie. Via denkmee.amstelveen.nl kunnen Amstelveners tot 15 september digitaal meepraten over wat er beter moet op het gebeid van groen en bijvoorbeeld water in onze stad.

Door de gemeentelijke afdeling Groen zijn bestaande groen- waterstructuren in kaart gebracht. Daarbij zijn ook de aandachtspunten meegenomen. Amstelveners kunnen nu zelfs ook aandachtspunten meegeven zodat deze in de nieuwe groenvisie worden meegenom

Gezamenlijke visie

Wethouder Floor Gordon (groen): “We maken de groenvisie samen met bewoners, groen- en waterpartners en de gemeenteraad. Nu krijgen Amstelveners de kans om al in een vroeg stadium te reageren op de analyse die is gemaakt van al het groen en water in onze gemeente. Hebben we iets over het hoofd gezien? Hebben inwoners opmerkingen over de kwaliteiten en aandachtspunten van het groen en het water?”

Nadat de analysefase is afgerond, start het opstellen van de concept groenvisie. Ook daar kunnen Amstelveners te zijner tijd weer op reageren. Het project is te vinden op denkmee.amstelveen.nl. Om te reageren dienen Amstelveners zich eerst te registreren. 

Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS