Inloopochtend Nieuwsplein De Keizer

Elke dinsdagochtend wordt in het MOC-gebouw aan de Lindenlaan een inloopochtend voor Nieuwsplein De Keizer gehouden. We bespreken hier alles wat speelt in de wijk. Daar hoeft niet per se een nieuwsbericht uit voort te vloeien. Maar soms kan een beetje communicatie helpen.

Nieuwsplein Keizer Karel is ook een broeinest van creatieve ideeën. Zo is het het plan opgevat om een wijkfestival te organiseren. Samen met de wijkcoach van Participe en de verslaggevers van AAN! kijken we wat mogelijk is.

Nieuwsplein De Keizer bestaat uit een wijkredactie die wordt ondersteund door de professionals van AAN! en NH Nieuws. Op deze manier zorgen we ervoor dat er altijd een back-bone is als er bijvoorbeeld onverhoopt mensen uitvallen. Samen maken we nieuws maar werken we ook ideeën uit. Bekijken we welke bijzonder wijkbewoners eens extra aandacht verdient. Of welk initiatief.

Belangrijk nieuws zal altijd doorstromen naar de kanalen van AAN! Ook is het mogelijk dat NH Nieuws onze verhalen oppakt. Maar de wijk blijft het belangrijkst. Samen laten we zien hoe mooi Keizer Karelpark is. Samen pakken we problemen aan.

Kom langs: elke dinsdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur!