HomeCultuurIn september opnieuw 24H Amstelveen

In september opnieuw 24H Amstelveen

AMSTELVEEN – Veel instellingen in Amstelveen openen 25 september 2021 opnieuw de deuren voor iedereen die er op uit wil gaan in de stad. Onder de noemer ‘Amstelveen in 24Hrs’ wordt voor de tweede keer een 24 uur durend programma samengesteld dat voldoet aan de Corona-maatregelen en dat plaats vindt op ongeveer 50 locaties door de hele stad.

Op 26 mei 2019 organiseerde gemeente Amstelveen de 24H Amstelveen. In totaal vonden er zo’n 45 activiteiten plaats verdeeld over de stad en over de dag, beginnend met een yogasessie bij zonsopkomst op het dak van Cityden en eindigend met een dansavond in P60.

Door het College was al besloten om het evenement tweejaarlijks te herhalen. Wethouder Economische Zaken Floor Gordon: ,,Amstelveen in 24Hrs draagt bij aan het beter leren kennen of ontdekken van ‘je’ stad, verhoogt de participatie en trots van inwoners en promoot de verschillende sport-, cultuur-, recreatie en ondernemerslocaties in Amstelveen. Daarnaast geeft het de gemeente de mogelijkheid om de voor haar belangrijke doelgroepen aan te spreken: Amstelveners, bezoekers uit omliggende gemeenten én de internationale gemeenschap. De doelstellingen sluiten aan bij de ‘motie cultuurmarkt’ die de gemeenteraad recent aannam. Om de instellingen en bedrijven, die het na de lockdown moeilijk hebben, een boost te geven organiseren we de activiteiten direct na de zomervakantie, met de prognose dat dan weer veel open kan. Vanwege de zware situatie waarin veel bedrijven en instellingen verkeren, stellen we als gemeente, naast de promotiecampagne voor deze editie ook een bijdrage van 250 euro per locatie beschikbaar, als bijdrage in de organisatie van de activiteit.”

Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS