Home 112 In Italië vermiste vrouw is volgens berooide Amstelvener oplichtster

In Italië vermiste vrouw is volgens berooide Amstelvener oplichtster

AMSTELVEEN – Een in Italië vermiste vrouw blijkt de ex te zijn van een Amstelvener die enkele jaren geleden berooid door haar werd achtergelaten. Dat meldt GeenStijl naar aanleiding van contact met de Amstelvener.

Vlak voor kerst verscheen in de Nederlandse media een bericht dat de veertigjarige Nederlandse Sara werd vermist na een ruzie met haar Italiaanse vriend. Diverse zoekacties werden op touw gezet in en rond het Italiaanse stadje Vigevano dat vlakbij Milaan ligt.

Bankpas en juwelen

GeenStijl weet echter te melden dat deze mevrouw in 2019 een inwoner van Amstelveen berooid en bestolen achterliet. “Wij weten dat Sara Ahmed Lemlem in maart 2019 haar hielen heeft gelicht richting het zuiden nadat ze haar Nederlandse vriend had opgelicht, bestolen van bankpas en juwelen, met tienduizenden euro’s schuld heeft achtergelaten en er met de auto van z’n moeder vandoor is gegaan,” schrijft GeenStijl dat deze bewering met screenshots van een officiële aangifte bekrachtigt. De aangifte is opgenomen op het Amstelveense politiebureau aan de Gerard Doulaan.

Lees het hele verhaal op GeenStijl.

Mobiele versie afsluiten