HomeEvenementenIbiza Village keert na twee jaar afwezigheid terug naar Oude Dorp

Ibiza Village keert na twee jaar afwezigheid terug naar Oude Dorp

AMSTELVEEN – De Hippiemarkt Ibiza Village keert na een twee jaar afwezigheid door corona weer terug naar het Oude Dorp. In 2019 werd de markt voor de eerste keer gehouden in de straatjes van het oude centrum van Amstelveen. Getuige de vele bezoekers werd toen gesproken van een succes.

Het Oude Dorp wordt nu 17 juni omgetoverd tot een hippiemarkt. Van 16.00 tot 23.00 uur zullen diverse Ibiza-gerelateerde producten worden aangeboden. Ook is er ruimte voor een drankje en een hapje. Vanzelfsprekend klinkt er tijdens het shoppen de typische Ibiza-sound.

Midzomernachtmarkt

Nu Jazz in het Dorp is gestopt vult Ibiza Village een mooi gat. Ondanks dat de twee evenementen totaal verschillend zijn heerste op de twee evenementen wel dezelfde gezellige sfeer waarbij ontmoeten ook belangrijk is. Heel voorzichtig werd al een vergelijking gemaakt met de onvergetelijke Midzomernachtmarkt die vroeger in Westwijk werd gehouden.

Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS