Home Amstelveners Hulpactie De Cirkel voor nieuwe slaapkamer leerling Nullah na brand Orion

Hulpactie De Cirkel voor nieuwe slaapkamer leerling Nullah na brand Orion

AMSTELVEEN – Het team van basisschool De Cirkel heeft een doneeractie opgezet om ervoor te zorgen dat er een nieuwe slaapkamer kan worden ingericht voor leerling Nullah. Het huis van de familie werd maandagochtend getroffen door een verwoestende brand.

,,Godzijdank is iedereen ongedeerd, maar dit laat een flink litteken achter bij de familie. Het gaat ons als team van de Cirkel aan het hart. Met deze reden willen we Nullah, leerling uit onze groep 6, helpen met een nieuwe slaapkamer. We gunnen het hem om zijn eigen spulletjes weer te kunnen kopen,” schrijft de school op de site doneeractie.nl.

Lees ook: Hond gered bij flinke woningbrand aan Orion Middenhoven

De brand is ontstaan door kortsluiting en zorgde binnen 10 minuten voor één grote vlammenzee in de woning. “De familie is, niet zonder kleerscheuren, uit de woning gevlucht. Er was geen tijd om iets mee te pakken. De brandweer heeft uit alle macht de bezittingen proberen te redden, maar helaas is dat niet gelukt. Wij hopen dat iedereen wil meehelpen om wat positieve energie te zenden en te geven wat een ieder kan missen,” aldus de oproep.

Doneren kan hier.

Mobiele versie afsluiten