HomeAmstelvenersHuis Patty Brard staat weer te koop: 2.250.000 euro's voor wellness-oord aan...

Huis Patty Brard staat weer te koop: 2.250.000 euro’s voor wellness-oord aan de Amstel

Zin in een huis met Balinese deur en volop wellness-genot? Als je ruim twee miljoen keiharde euro’s hebt liggen kan je je droom in Amstelveen waarmaken. Het huis van Patty Brard aan de Amsteldijk-Zuid staat namelijk te koop. Dat is overigens niet de eerste keer. In 2017 werd het ook al geprobeerd. Toen meldde zich geen koper.

In 2017 kon het huis ook nog worden gehuurd voor 12.000 euro per maand maar uiteindelijk wonen Patty en haar huidige partner (nummer zoveel) nog steeds in het stulpje aan de Amstel. Overigens bezit het stel ook nog een huis op Ibiza.

Geen serviceflat

Ondanks alle detox-kuurtjes wordt Patty Brard (67) toch een dagje ouder. De diva gaat dan ook op zoek naar een gelijkvloerse woning ergens in Nederland. Een serviceflat gaat het nog niet worden, verklapt de de voormalige Luv-zangeres, Bananasplit-presentatrice, reality-soapster en wat al niet meer op Instagram.

Mocht je overigens die 2,25 miljoen niet in de binnenzak hebben, dan is het nog altijd leuk om even binnen te kijken bij panter-Patty. Het huis is in ieder geval van alle gemakken voorzien. Pronkstuk blijft de Balinese voordeur maar met een diverse bubbelbaden en een zwembad kan ook worden gesproken van een wellness-oord aan de Amstel.

Klik hier om lekker te koekeloeren in het huis van Patty.

Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS