HomeGemeenteraadsverkiezingen 2022Hoofddorper Adam Elzakalai moet nieuwe VVD-wethouder worden

Hoofddorper Adam Elzakalai moet nieuwe VVD-wethouder worden

Adam Elzakalai wordt door de VVD voorgedragen als nieuwe wethouder in Amstelveen. Elzakalai wordt het enige nieuwe gezicht in het college voor de komende vier jaar. Herbert Raat, Floor Gordon, Marijn van Ballegooijen en Frank Berkhout keren terug. Het vijfde lid van het vorige college, Rob Ellermeijer, overleed vorige maand op 63-jarige leeftijd.

De VVD-fractie toont zich bij monde van Herbert Raat bijzonder enthousiast over Elzakalai. De Hoofddorper bekleedde van 2014 tot 2018 het wethoudersambt in de gemeente Haarlemmermeer. De laatste anderhalf jaar was hij wethouder in Lelystad.

Aanpakken, doorpakken en oppakken

“Dromen van de voor mij ideale liberale samenleving, durven acties te initiëren die hiertoe bijdragen en uiteindelijk doen. Gewoon doen. Aanpakken, doorpakken en oppakken om een actieve bijdrage te leven aan een nog mooiere en meer welvarende samenleving,” zo typeert Elzakalai zichzelf op de website van de gemeente Lelystad.

Woensdagavond wordt Adam Elzakalai voorgesteld aan de gemeenteraad.

Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS