Home Gemeenteraadsverkiezingen 2022 Herbert Raat kandidaat-lijsttrekker VVD gemeenteraadsverkiezingen 2022

Herbert Raat kandidaat-lijsttrekker VVD gemeenteraadsverkiezingen 2022

AMSTELVEEN – Als de lokale leden ermee instemmen, wordt Herbert Raat ook bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 lijsttrekker bij de Amstelveense VVD. Het Amstelveense bestuur heeft in ieder geval weer vertrouwen in ‘hét gezicht van de liberale partij’.

“Met Herbert Raat hebben we gekozen voor een nog altijd fitte sterspeler in ons
team die de aanvoerdersband waardig is. Hij mag wat het bestuur betreft de
verkiezingswedstrijd gaan spelen met een geweldige selectie aan nieuwe
kandidaten en doorgewinterde fractieleden,” zegt VVD-voorzitter Claudio Mancinelli.

De leden van de Amstelveense VVD nemen tijdens de Algemene Ledenvergadering op 1
november een definitieve beslissing over het lijsttrekkerschap. De geschiedenis wijst in ieder geval uit dat Raat zich weinig zorgen hoeft te maken.

Bloed, zweet en tranen

Tegelijkertijd kunnen de leden op 1 november stemmen over de lijst met kandidaten op alfabetische volgorde (groslijst), over de lijstduwers en over het concept Verkiezingsprogramma. Op 23 november zal tijdens de laatste Algemene Ledenvergadering van dit jaar een definitieve kieslijst worden gepresenteerd waarmee de VVD Amstelveen de verkiezingen ingaat.

Mancinelli: “Er is door het kandidaatstellend bestuur bijzonder veel werk gemaakt van de werving en selectie van bestaande en nieuwe kandidaten voor de kieslijst. Bloed, zweet en tranen heeft het gekost de afgelopen 12 maanden, maar het resultaat mag er dan ook zijn. We zijn trots op de kwaliteit en diversiteit in de selectie. Alle kandidaten op de groslijst zullen zich 1 november persoonlijk presenteren aan de leden. Dat wordt
weer een mooie happening want het blijft bij de VVD Amstelveen altijd “één
team met één missie”: Voor Amstelveen!”

Mobiele versie afsluiten