Home 112 Getuigen gezocht: 16-jarige gewond na steekincident bij Grote Beer

Getuigen gezocht: 16-jarige gewond na steekincident bij Grote Beer

AMSTELVEEN – In de nacht van dinsdag 27 april op woensdag 28 heeft in een speeltuin bij de Grote Beer in Amstelveen een steekincident plaatsgevonden. Een 16-jarige jongen raakte hierbij gewond en moest vervolgens in het ziekenhuis behandeld worden.

De recherche doet onderzoek naar het incident en komt graag in contact met mensen die mogelijk iets gezien en/of gehoord hebben.

Het slachtoffer is vannacht rond 01.00 uur aangevallen door een grote groep jongens bij het speeltuintje aan Grote Beer. De politie vermoedt dat het om een groep van zo’n twintig man gaat. Zij hebben de 16-jarige zwaar mishandeld en. Ook werden persoonlijke eigendommen van het slachtoffer meegenomen. De groep is vervolgens op de vlucht geslagen.

Getuigen gezocht

Wat er precies in het speeltuintje heeft plaatsgevonden en waarom het slachtoffer zo mishandeld is, staat nog niet helemaal vast. De recherche komt daarom graag in contact met mensen die meer weten over dit steekincident. Heeft u mogelijk iets gezien en/of gehoord? Of heeft u andere informatie, bijvoorbeeld over de toedracht? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Mobiele versie afsluiten