HomeWijkenKeizer KarelparkGeslaagde Burendag in MOC en Buurtkamer

Geslaagde Burendag in MOC en Buurtkamer

In het MOC op de Lindenlaan 75 in Amstelveen werd onlangs weer Burendag gevierd. Er werd geopend met Hollandse koffie en thee met gebak. 

Daarna werd er Iraans gekookt door Iraanse vrijwilligers uit de buurt en het was heerlijk. Ook werd er weer een heerlijke maaltijd uit Eritrea gemaakt met verrukkelijke koffie en thee uit dat land.

We kregen ook nog een diavoorstelling en uitleg over het land zelf. Wist je dat het vroeger in de koloniale tijd een kolonie van Italië was en dat zie je nog aan de gebouwen en aan de bruggen . 

Eritrea is vanaf 1991 onafhankelijk en het land is zowel christelijk als islamitisc. Iedereen leeft met respect naast elkaar Daar kunnen wij allen een les uit leren.

Zo zie je er maar op dit soort dagen leren wij van elkaar en maak je nieuwe contacten

Daniëlle F. Meihuizen
Daniëlle F. Meihuizen
Hoi beste lezers, ik ben B. Daniëlle F. Meihuizen Ik ben sinds kort buurtverslaggever voor AAN! Voor de wijk KKP. Ik ben een alleenstaande moeder van drie zonen, waarvan de oudste (22) bij mij woont en de andere twee (14 en 19) bij hun vader wonen Daarnaast ben ik vrijwilliger (gastvrouw) in het MOC en Buurtkamer op de Lindenlaan . In het verleden heb ik artikelen voor Amstelveens Nieuwsblad en Only Friends Friendship Center te Amsterdam geschreven.

AANRADERS