Gemeente gaat kijken naar mogelijkheid speelgelegenheid Eleanor Rooseveltlaan

AMSTELVEEN – De gemeente gaat kijken of zij wat kan doen aan de speelgelegenheden rond de Eleanor Rooseveltlaan. Kinderen uit de wijk hadden samen met ouders woensdag een actiemiddag opgezet om aandacht te vragen voor de geringe mogelijkheden om te spelen.

Verantwoordelijk wethouder Floor Gordon kan dit initiatief waarderen en belooft dat de situaties in dit deel van de wijk Kostverloren eens goede onder de loep wordt genomen.

“Ons speelbeleid is er al jaren op gericht om ook te luisteren naar wat er speelt in wijken en daar op aan te passen. We weten al een aantal jaar dat het aantal speelgelegenheden voor de wat oudere kinderen wat beperkt is. Ik heb begrepen dat de kinderen rond de Eleanor Rooselveltlaan uitdagender willen spelen, dus daar gaan we wat mij betreft naar kijken,” zegt Gordon voor de camera van AAN!

Verkeersveiligheid

Omdat het qua autoverkeer nogal druk kan zijn op de Elenaor Rooselveltlaan wordt ook aandacht gevraagd om de bereikbaarheid van een eventuele nieuwe speelplaats veilig te maken maken.

Gordon begrijpt dat. “We gaan serieus naar het probleem kijken en zien wat de precieze behoefte is. Daarbij wordt in ieder geval de verkeersveiligheid een punt dat we serieus meenemen.”Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS