HomeMilieu en duurzaamheidGemeente Amstelveen genomineerd voor landelijke prijs duurzaamheid

Gemeente Amstelveen genomineerd voor landelijke prijs duurzaamheid

De gemeente Amstelveen is genomineerd voor de Global Goals gemeenteverkiezing 2022 in de categorie Visionair. Deze prijs gaat naar de gemeente die de duurzame Global Goals op de meest visionaire manier in het gemeentelijke beleid heeft verankerd.  

De nominatie is voor het SDG-raadsprogramma dat de nieuwe raad op 20 april jl. na de gemeenteraadsverkiezingen heeft vastgesteld. SDG staat voor Sustainable Development Goals (SDG’s), ofwel de Duurzame Ontwikkelingsdoelen, Een raadsprogramma specifiek gericht op de SDG’s is uniek in Nederland.

De bekendmaking van de winnaar vindt plaats tijdens het jaarcongres van de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG) op 28 en 29 juni. De winnaars krijgen brede aandacht voor hun inspanningen rondom de Global Goals en zijn een inspiratie voor andere gemeente(raden). 

Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS