HomeAmstelvenersFrédérique kijkt vooruit en hoopt dat haar mishandeling ook goede dingen heeft...

Frédérique kijkt vooruit en hoopt dat haar mishandeling ook goede dingen heeft gebracht

AMSTELVEEN – Het was afgelopen zomer landelijk- en zelfs wereldnieuws. De veertienjarige Frédérique werd bij een speeltuintje in Westwijk mishandeld nadat haar was gevraagd of ze een jongen of een meisje was.

Volgens haar vader heeft ze toen gezegd ‘Ik ben wie ik ben en jij mag zijn wie jij bent’. Frédérique kan het zich allemaal niet meer herinneren liet ze vanochtend weten bij Radio 538. Ze is echter nog steeds iemand die positief in het leven staat. Ondanks dat ze de komende jaren nog wel even zoet is met het herstel van haar gebit.

Lees ook: VIDEO: Mishandelde Frédérique vooral boos omdat er nu twee proppen in haar neus zitten

Uiteindelijk hoopt ze dat er een duidelijk signaal is gegeven. Sommige mensen zijn nu eenmaal anders maar dat is nog geen reden om die mensen uit te sluiten of zelfs in elkaar te rammen. Maar iedere dag terugkijken wat er is gebeurd? Nee, dat doet ze niet meer.

Lees ook: Frédérique bedolven onder kaartjes en pakketjes

De vele lieve reacties kan Frédérique in ieder geval nog steeds waarderen. Er wordt geschat dat er maar liefst 90.000 brieven zijn gestuurd. De pakjes dan nog niet meegeteld.

Foto('s):Radio 538
Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS