Frédérique bedolven onder kaartjes en pakketjes

AMSTELVEEN – Frédérique uit Westwijk wordt inmiddels bedolven onder de kaartjes en pakketjes. Bij de zonnestudio in Westwijk is het een komen en gaan van mensen en zijn de eerste postbezorgingen al gedaan.

Het meisje, dat eergisteren ernstig mishandeld werd, is thuis en begonnen aan het herstel van haar verwondingen. Radio 538 belde gisteren met de vader, waarna het initiatief kwam om massaal kaarten te sturen. Hier werd dus gehoor aan gegeven.

Speciale postbezorging

Rond 15.00 uur kwam een aparte auto van PostNL zich melden bij de zonnestudio, die voor de gelegenheid als postadres wordt gebruikt. De postbezorger komt 12 kratten met poststukken afleveren. ,,Zal ik de kratten maar laten staan, morgen komt er waarschijnlijk weer een lading!” zegt de postbezorger. De kratten worden naast diverse dozen met cadeaus en een lading bloemen boeketten.

Lees ook: ‘Team Frédérique’ houdt rug recht ondanks storm van kritiek op sociale media

Micha Noot is een vriend van de familie en gaat er voor zorgen dat de poststukken bij Frédérique terecht gaan komen. ,,Ze was echt sprakeloos, toen ik net een foto doorstuurde. Nu moet ik even gaan kijken hoe we dit allemaal bij haar gaan krijgen.”

Micha vult aan dat hij versteld staat van de hoeveelheid, maar is ook blij. ,,Dit is wel een goede ondersteuning en een hart onder de riem voor haar. Dit toont aan dat haar actie niet zinloos is geweest, maar dat heel Nederland tegen dit geweld is.”

Foto: AAN! Amstelveen
Redactie AAN!
Redactie AAN!
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS