HomeEvenementenFoto's: Tropisch Ibiza Village laat Oude Dorp weer ouderwets bruisen

Foto’s: Tropisch Ibiza Village laat Oude Dorp weer ouderwets bruisen

Natuurlijk, na corona al een Koningsdag mogen meemaken. Maar Ibiza Village in het Oude Dorp voelde vanavond toch echt weer even als een ouderwetse Amstelveense reünie.

En zo hoort het ook te zijn. Met de huidige veiligheidsmaatregelen en de daarbij behorende vergunningen is het tegenwoordig al moeilijk genoeg om een evenement uit de grond te stampen. De organisatoren van Ibiza Village doen het toch maar. Broodnodig voor het Oude Dorp dat Jazz in het Dorp al verloor als evenement.

Overigens was nog niet alles perfect. Op een gegeven ogenblik was het heel lastig om een frisje te bemachtigen. Sangria en bier in overvloed. Dat wel.

De markt verdient het in ieder geval om een traditie te worden. Het Oude Dorp heeft met deze temperaturen net zoveel charme als de kleine witte straatjes van Ibiza-Stad.

Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS