HomePolitiekD66Floor Gordon lijsttrekker D66 bij gemeenteraadsverkiezingen

Floor Gordon lijsttrekker D66 bij gemeenteraadsverkiezingen

AMSTELVEEN – Floor Gordon wordt lijsttrekker van D66 voor de gemeenteraadsverkiezingen die 16 maart 2022 worden gehouden. De D66-voorvrouw is sinds 2018 wethouder van onder andere Ruimtelijke Ordening, Duurzaamheid, Groen en Economische Zaken. Daarvoor was zij al vier jaar gemeenteraadslid.

Het is de eerste keer dat de naam van Gordon op de verkiezingsposter komt te staan. Drie jaar geleden voerde D66 campagne met Maaike Veeningen die destijds ook wethouder was. Veeningen koos er na de verkiezingen echter voor om wethouder te worden in Almere.

Shivan Bhoendie, voorzitter van D66 in Amstelveen: “Floor Gordon vertegenwoordigt hetgeen waar D66 in Amstelveen voor staat en zij weet onze waarden te realiseren in beleid. De grote steun binnen de partij voor de lijsttrekker is een bevestiging van de koers en het succes van de partij van de afgelopen jaren. Wij zullen tijdens de campagne ons best doen om te zorgen dat wat wij hebben bereikt ook zichtbaar is voor de kiezer. Ik zie de verkiezing dan ook met vertrouwen tegemoet.”

Transparant zijn

Gordon vertelt in een brief op de website van D66 waar zij de komende raadsperiode aan wil werken: “Kansen voor iedereen in Amstelveen om mee te doen via goed onderwijs of een baan. Ik wil dat wij investeren in onze groene leefomgeving, de leefbaarheid van wijken vergroten en Amstelveen verduurzamen. Als democratische partij vind ik het tevens onze plicht om voortvarend te werken aan het (herstel van) vertrouwen van burgers in de overheid: meer ruimte laten voor vroegtijdige inbreng van inwoners, oprecht luisteren naar zorgen, transparant zijn over onze belangenafweging en ons daadkrachtig en betrouwbaar tonen in de uitvoering.”

Redactie
Redactiehttps://aanamstelveen.nl
De redactie van AAN! staat 24/7 paraat om het laatste nieuws uit Amstelveen te brengen. Daarvoor werken wij samen met natuurlijk onze vrijwilligers, maar ook met onze nieuwspartner NH Nieuws. Nieuwstip? Mail ons via redactie@aanamstelveen.nl

AANRADERS